péntek, július 11, 2008

Eltolódott a buli

Sziasztok! Fontos közleményem van első kézből...izé, csetből!
Most RP-val való csetelés közben írom ezt; miszerint ő és az asztaltársaság abban egyeztek meg most Csütörtökön, amikor stúdiói gépújítás és Java hiányában a Csüti-Csati nem volt elérhető, hogy a születésnapi buli előreláthatólag Július 21-28. között lesz csak várható, pl. amiatt, hogy RP is csak akkor kap szabadságot.
Tehát egy rövid mondatban: a buli 21. és 28. közé fog csúszni, de a bejegyzés írásakor az asztaltársaságon kívül még csak én tudom a rajongók közül...úgyhogy tőlem másodkézből...izé, második hírközlésből tudhatjátok meg ezt!

kedd, július 08, 2008

Már csak 4 napot kell kibírni...:)

Sziasztok, gondolom, most már igen sokan várjátok a bulit! A helyzet most már az, hogy már nem kell sokáig várni erre, ugyanis Szombatig, ami ugyebár az újkori Netidőknek egy történelmi jelentősségű napja lesz, már csak 4, azaz NÉGY nap van addig hátra! Csak bírjátok ki valahogy...ez már nem olyan vészesen sok(k)!!! Tehát: 2008. Július 12. Szombat: Budapest, VI. kerület, Liszt Ferenc tér, Buena Vista kávézó előtt délelőtt jön a találkozó everybody! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!