hétfő, július 20, 2009

Netidők Spam

Úgy bírom ezt a spamet, látszik mennyire gyökér a magyar fordítók tudása, csak gratulálni tudok nekik is a legkomolyabb érzést beleadva...:S

Ezt kaptam Gmailen:

"Helló
My name is miss Alise láttam a profilodat ma (www.netidok.hu) lett intrested a te, én is szeretném tudni nagyobb, és én azt akarom, hogy küld egy levelet az email címét, hogy én adom képet, ha tudom, akinek l am.Here az én e-mail címe (alisemabou@yahoo.com) Azt hiszem, nem hagyhatja el here.I várom a mail to my email cím above.miss Alise (Ne feledje, a távolság vagy a szín nem Nem számít, de szeretni ügyekben sokat élet)
Kérjük, válaszoljon nekem a e-mail címed
(alisemabou@yahoo.com)

Hello
My name is miss Alise i saw your profile today (www.netidok.hu) and became intrested in you, i will also like to know you more, and i want you to send a mail to my email address so i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address(alisemabou@yahoo.com) I believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.miss Alise (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Please reply me with my email address here
( alisemabou@yahoo.com )"

Hát nem abszurd ez a fordítatlanság? Szerintem az, de egyben nevetséges is. Így már túl egyértelmű, hogy valami spam, mert minden spamíró gép a Google Fordítót használja, az viszont nem elsősorban tökéletesen intelligens szövegfordítójáról híres, bár mondjuk ha jobban megnézem a fordítást, ez még a Google magyartudását is alulmúlja. A legdurvább az egészben talán a "Kérjük, válaszoljon nekem a e-mail címed-Please reply me with my email address here". Gratulálok a fordításhoz, csillagos ötös magyar nyelvtanból "Aliznak".

De mintha ez még nem lenne elég, a gonosz "Aliz" két-háromszor is meg akart ezzel a rémes szöveggel tréfálni, mindkét-három alkalommal a kuka ürítésével távozott a Gmail-fiókomból. XD De a szövegét azért még törlés előtt kimásoltam, és be is illesztettem ide, hadd lássa mindenki, mennyire kihalt a botok agya, és hogy mindenki röhöghessen egy sort, akit ez, vagy majdnem ugyanez a szöveg nem lepett volna még meg (speciel egy HSanyi83 nevű blogger ismerősöm is feltette a szöveget a blogjára "napi spam" címen, csak neki az angol eredetiben még www.netidok.hu volt, a magyarban viszont már tesco.hu, no comment).