szerda, június 24, 2009

Közeledik a Netidők 14. - várható események, történések

Aki esetleg még nem tudná: az MR-2 Netidők című számítástechnikai műsora alig több, mint két hét múlva betölti a 14. születésnapját is! Bizony, az egyik legidősebb és leghatásosabb rádióműsor, mint áRPi "gyereke" jövőre már énekelheti a "ballag már a vén diák tovább" szövegű népdalt is, belenőtt ám rendesen a korba...

Én BVE-témakörben fogok készülni nagyban a bulira, ami - bár egyelőre annak helyszínéről és előrelátható időpontjáról még nem volt szó - valószínűleg idén is Július közepén lesz, és nagy eséllyel ismét a Buena Vista kávézó előtt, a Liszt Ferenc téren leszünk. Majd fogok videózni és fotózni én is sokat, idén nem fog 20 képben kimerülni a többórás buli emléktára, mert én sem fogok majd fukarkodni a (sose elég) szabad hellyel, ezt ígérhetem, tehát lesz QVGA-felbontású videó is, nem épp gyenge mintavételezésű hanggal együtt - az is fontos része lesz a klip(ek)nek! Igaz, lesz azért enyhén gyengébb hangminőségű és csak QCIF-felbontású videó is, hogy még többet lehessen rögzíteni mindebből, ami vár ránk és Rátok is egyben!

Természetesen egyből értesítek itt mindenkit arról, hogyha valami 100%-ig tuti dolog el lesz döntve, de természetesen a dátum+idő lesz ebből is a legfontosabb, legkiemeltebb rész!