szerda, január 28, 2009

A SonyEricsson+Vodafone/Pannon/T-Mobile+függetlenítés+Magyarország=

...=Jótállás megvonása.

Szóval a történet az apukámmal kezdődik, aki vett kemény 100 ft-ért egy mobilt (Sony Ericsson Z310i-t), vmi tűzoltósági kedvezményen keresztül.
Nos elég jó passzot az Ár/érték arány, mert az első hét után egyszerűen nem lehett érteni mit beszél az ember mert a mikrofonja elromlott. Apa kidolgozott egy technikát, miszerint tartsuk távol a szájunktól a mikrofont, ezzel csak az volt a baj hogy így ugyan nem recsegett-ropogott, csak simán halk volt.
Tehát akkor vegyük elő a jótállást. Akkor vigyük be a telefont (útiköltség 200 ft) aztán menjünk haza; örüljünk a kölcsön-telónak ami ugyanolyan szar mint amit bevitt az illető csak nem SE, hanem Alcatel. Aztán menjünk vissza (200ft+200=..hm mennyi is..ja igen =1000 ft mert megnőtt a benzin ára) és hozzuk vissza a megjaví....megjavítatlan telefont. Kiderült ugyanis h "Egy idegen szoftveres beavatkozás jeleit találtuk" Igen függetlenítés Töltöttem le egy generátort, de sajnos csak utána jöttem rá h SE mobilt adatkábel nélül nem lehet függetleníteni. Szal annyi volt a gond, h az NCK mellett nem 5 volt hanem 4.
Azért az összes létező dolgot letörölték a telefonról "hogy ha már nem javítjuk meg akkor csináljunk még több kárt" hogy nem kerüljön vissza változás nélkül a telefon. Küldtek egy képet is, azon meg azt röhögtem h totál nem az apa telefonjáról készült a fotó hanem egy tök másikról, talán Nokiáról...
Tehát a végeredmény=Egy szar Vodafone mobiltelefon ami kb csak arra jó h focizzunk vele, mert ugye passzol az Ár/érték arány