hétfő, március 09, 2009

www.modemidok.hu = Adapter Webáruház = Ágens Portál napraelkészületlensége

Az Ágens Portálon úgy tűnik, nagyon melléfogtak az oldal szerkesztői, Laufer Laci és Kömlődi Ferenc. Az ottani link ugyanis a már _nagyon_ régóta megváltozott www.modemidok.hu oldalra hivatkozik, jelezve az oldal "naprakészségét". De ezzel még nem is lenne különösebb baj, ha az Adapter Webáruház nem vette volna meg időközben ezt a domaint magának, mert ez jelzi, hogy az Ágens Portál nemigen követi a Netidők eseményeit a weboldallal kapcsolatban, jól látszik már a hivatkozáson magán is. Azon meg végképp, hogy nem cserélik még mindig le a hivatkozás logóját...ha legalább nem MODEM IDŐK, hanem Netidők állna ott...de nem...ennyire nem telik nekik...most viszont már az Adapter.hu-ra kéne, hogy a logó hivatkozzon!

Amúgy erről tudott valaki, hogy az Adapter.hu mikor vette meg ez azt oldalt, illetve hogy kapott-e rá egyáltalán engedélyt a Netidőktől vagy a Magyar Rádiótól?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szemfülesség: 5-ös.
Stílus: 1-es alá.

Már megint nem tudod magad a helyeden kezelni. Az Ágens portál, illetve a két megnevezett ember nem "nagyon mellé fogott", hanem elfelejtett kijavítani valamit.

Ha ezt úgy írod meg akár ide, akár a vendégkönyvbe, hogy

"Sziasztok! Találtam egy hibát: az Ágens portál még mindig a www.modemidok.hu címre hivatkozik, érdemes volna kijavítani, mert ráadásul már egy webáruház működik ezen a címen."

akkor most mindenki nagyon jó fejnek tartana, és még meg is köszönnék, hogy segítettél.

Ehelyett... hogy finoman fogalmazzam meg, nem igazán sikerült javítani a korábban rólad kialakult képen. Sőt. Már megint arrogáns, szemtelen, tiszteletlen voltál nálad jóval idősebb emberekkel szemben.

Néha azért te is követsz el hibákat, ugye? Ha ilyenkor még jól beléd is rúgnának érte, az hogy esne? Vagy ha csak felhívnák rá a figyelmedet, esetleg segítenének kijavítani? Melyik hozzáállás szimpatikusabb?

Nem igaz, hogy ezt ennyiszer kell elmagyarázni. Az sem igaz, hogy ezt nekünk kell ennyiszer elmagyarázni, és nem volt még közelebbi hozzátartozód, aki megtanított volna rá, de erről mondjuk nem te tehetsz. :(

Slayer Gothpaladin írta...

Nos, ezt a hozzászólást addig nem kommentálom, amíg nem fogod venni a "fáradtságot" hogy ha problémád van, kihasználnád, hogy mindig láthatsz Skype-on, és nem kísérelnéd meg ott, élőben, "szemtől szembe" megvitatni a dolgot! Amúgy nem azért, de határozottan gyávának tartalak, azt meg egy cseppet sem tartom fairnek, hogy miközben te is képes vagy kövéríteni egyes "kulcsszavakat", miközben Lauferl nagyon is illedelmes formában válaszolt nekem e-mailben, akkor Te milyen alapon is várod el, hogy (számodra) normálisan írjak? Mert ha valaki, akkor inkább Laci írhatott volna ilyet, te viszont szerintem alkalmatlan vagy az ilyen viták lerendezésére, a hozzászólásaid általában csak olaj a tűzvészre!