hétfő, október 03, 2016

MODEM IDŐK 2011.09.27

Ahogy délután írtam, feltöltöttem a MODEM IDŐK 2011. Szeptember 27-i adásának felvételét a YouTube-csatornámra. Nos, íme, ahogy ígértem, itt is van a 15 éves adás. Hogy miről szólt? Idézzük a hivatalos "tartalomjegyzéket":
  • Hogyan kapcsolható össze a zöld sport és a szürke műhold? A MODEM IDŐK bemutatja a geocaching nevű természetjáró, technokrata sportot... A lényeg: kezünkben a GPS vevővel fel kell kutatni az elrejtett geoládikát.
  • Meghirdettük a Netdoktornő újabb pályázatát: ezúttal nem a hölgy külsejét kell kitalálni (hiszen már mindenki láthatja a RealVideo közvetítéssel), hanem szokatlan vagy pikáns internetes ismerkedési történeteket várunk hallgatóinktól (-olvasóinktól-nézőinktől) e-mailben. Nem csak szerelmi történetekkel lehet indulni, hanem barátságról, családi kapcsolatokról, esetleg üzleti kapcsolatteremtésről is várjuk a valós példákat. A legjobbak a műsor vendégei is lehetnek.
  • Egyébként ez volt az első alkalom, amikor a csevegő csatornánk, a Csüti-csati résztvevői között feltűnt egy bizonyos CsütiBot. Ez a nicknév azonban nem egy személyt takar, hanem a Guards Rt. által fejlesztett robotot, amely képes bizonyos kérdésekre válaszolni, sőt a pontos időt a MODEM IDŐK újkeletű módija szerint már internetes időszámítás szerint is közli...


Nincsenek megjegyzések: