szombat, július 13, 2013

Netidők 18+

A Netidők rádióműsor legelőször 1995. Július 12-én hangzott el a Petőfi Rádió Mágnes c. műsorsávján belül, ez volt tegnap éppen 18 éve. Jöjjön tehát Szilágyi Árpád "felnőtté vált gyerekének" jelenjéről egy kis összefoglaló, lássuk, mik a legfőbb események, amik a műsorral az elmúlt két és fél év alatt történtek!
  • Essünk túl először a nehezén, és egyben talán a legrosszabb részén a dolgoknak: a Netidők hivatalos honlapja 2012 tavasza óta súlyos technikai gondok miatt elérhetetlen, már a Google sem találja meg a "Netidők" kulcsszóra keresve mint valaha létező honlap. Azonban jó hír, hogy a műsorok archívuma elérhetővé vált azóta az Interneten, amit ITT találtok, ill. az Internet Archive Wayback Machine archiválta az eredeti honlap igencsak jelentős részét, ez ITT érhető el.
  • Bár a műsor az MR-2 Petőfi Rádió nyári kínálatában nem szerepel, de a Netidők Blogtársaság azóta is aktívan működik, sőt azóta már a Facebook-on is elérhető a társaság, és most már az a fő kapcsolattartási lehetőség a műsorral. 2012-ben viszont előrébb is lett hozva a Petőfin a műsor leadásának időpontja: 23:00-24:00 helyett már 22:00-23:00 között volt hallható a hetente megszokott 5x4 perc a zenékkel.

Megjegyzés küldése