péntek, december 26, 2008

Vajon mi lelhette az Asztaltársaságot?

Idézés a Netidők vendégkönyvéből

(481)
Név: Gál Marcell
E-mail: Gothpaladinus@Gmail.com
Idő: 2008. december 26., péntek, 11:54
Megjegyzéseid:

Tisztelt Netidők Asztaltársaság! 

Az általam létrehozott blogba szinte mindannyiótoknak küldtem meghívót a itteni, impresszum-beli e-mail címre egy hete. Ám úgy tűnik, hogy totál felesleges volt alkalmaznom @netidok.hu-végződésű e-mail címre küldeni, mert egyikőtök sem veszi a fáradtságot, hogy megnézze legalább hetente egyszer az e-mailjeit. Szeretném megkérdezni, hogy miért van ez? Miért nem használja senki sem a Netidőkös e-mail címét? Balázst Gmail-es címen sem tudom utolérni, Árpinak pedig szintén küldtem már egy mailt, amiben arról érdeklődtem, hogy miért nem lehet az MR2.hu-n lévő híreket RSS-ben olvasni. Arra sem jött válasz. Árpit mostanában már a Wiindows Live Messengeren sem látom sohasem bejelentkezve, pedig szerettem volna már vele emiatt beszélgetni! 

Kedves Asztaltársaság, ezen az elven ideje lenne változtatnotok, mert ha sehol sem lehet titeket elérni, azzal nem lesztek népszerűek, az biztos, és ne az legyen a "karácsonyi ajándék", hogy " ma elbújtok és ég velünk, többet titeket nem látunk"! 

Ha változna a helyzet, megköszönném. 

Üdv, Marcell

2 megjegyzés:

Fallout írta...

Azt hiszem nagy családi ünnepek idején érthető a visszahúzódás. Másrészt - még ha alapvetően igazad is van - lehetne ezt finomabban is... ;)

Slayer Gothpaladin írta...

Hát, azért hogy már messengeren sem lehet Árpit látni, pedig korábban mindennapos volt a fennléte, az azért már egy kicsit...sok...kicsit talán már túlzott passzivitás, de hogy a többiek sem vannak ébren, ez...ez mindenesetre meglepő, és egyben igen negatívan pozitív tényező (hú de rosszul hangzott ez - mindegy)!